Werken en leren in de papier- en karton branche - Vapa

Werken en leren in de papier- en karton branche

Werken en leren in de papier- en karton branche

krantIedere dag kom je in aanraking met papier. Papier wordt namelijk op talloze manieren door iedereen gebruikt. Zo pakken we er prachtige cadeaus mee in, gebruiken we het als wc-papier en schrijven er memo’s en lijstjes op. Ook als geld, verpakking van je online aankopen of als pak hagelslag op de ontbijttafel bewijst het dagelijks zijn waarde. We gebruiken papier vaak zonder erbij stil te staan, terwijl het eigenlijk best iets bijzonders is.

Wanneer je werkt met papier en karton ben je verzekerd van uitdagingen. Zo wordt er om te verduurzamen in deze innovatieve sector gezocht naar spannende combinaties van onverwachte nieuwe grondstoffen en geavanceerde hightech processen. Daarnaast wordt hard gewerkt aan efficiënter gebruik van energie en materialen, onder andere in de vorm van energie-neutrale en waterarme productietechnologie. De papiersector doorbreekt regelmatig op verrassende wijze de grenzen van de techniek, waarbij producten en processen continu worden verbeterd.

DSCF4068In de papier- en kartonsector krijgen medewerkers veel vrijheid en wordt er gevraagd om een grote mate vanzelfstandigheid en initiatief van de medewerkers. Daarbij opereer je in teamverband, waarin je samen werkt aanvernieuwing en mooie producten. De aantrekkelijke maat van de sector en de fabrieken zorgt voor eenbetrokken werkomgeving, waar mensen hun carrière steeds verder kunnen brengen.

Kortom: Een interessante en uitdagende omgeving die legio mogelijkheden biedt voor persoonlijke ontwikkeling en groei!

Click Me!